Komplett pakke for rengjøring av glassrekkverk

kr1,298.00 Ink mva

Den komplette rengjøringspakken inneholder middel for miljøvennlig og intensiv rengjøring og beskyttelse av forurensede flater som er angrepet av overflaterust og oksidering, samt spray som effektivt fjerner merker og fingeravtrykk på rustfritt stål. Med følger også det som trengs for rengjøring av glass, nal, miljøvennlig såpe, microfiberklut og svamp. Alt du trenger for å holde glassrekkverket like skinnende fint, alltid. Med på kjøpet følger en praktisk sprayflaske for påføring av såpeblandingen på glasset.

Email

Beskrivelse

Vi tilbyr miljøvennlige løsninger for rengjøring av rustfritt stål og glass . Produktene er organiske og derfor milde mot både mennesker og miljø. Rengjøringspakken inneholder følgende:

INNOSOFT B570
250 ml Innosoft B570. En hvit tyktflytende væske basert på organiske syrer. Produktet inneholder ikke slipemidler. Den er egnet til intensiv rengjøring av forurensede flater som er angrepet av overflaterust og oksidering. Den angriper ikke metallet, men er svært effektivt på oksidering og skitt.

INNOPROTECT B580
250 ml Innosoft B580. Fjerner alle rester etter bruk av Innosoft B570, og legger et nano belegg på overflaten som virker beskyttende mot videre korrosjon.

INNOSPRAY B600
500 ml Innospray B600. Er klar til bruk, og fjerner effektivt merker og fingeravtrykk på rustfritt stål. Påføres med mikrofiber klut som ligger med i pakken. Innospray etterlater en skinnende, stripefri finish og trenger ikke å skylles eller tørkes.
Svamp
Spesialsvamp med ru overflate uten slipemiddel. Benyttes til Innosoft B570 og B580
Microfiberklut
Benyttes til polering etter påføring av Innospray B600.
Nal
XL-nal med 40cm bredde og bevegelig ledd. Leddet har 90-graders låsemekanisme. Enkelt å rengjøre glassfeltene i myke linjer, uten streker.
Organisk såpe
Glassrekkverk trenger lite stell, men ved rengjøring av glass er det viktig med gode produkter for ikke å lage riper. Bruk 2-3 dråper miljømerket oppvaskmiddel i lunket vann, påfør med microfiberklut og gå over med nalen som følger med (evnt tørr microfiberklut), og du har en løsning som vil være skånsom mot glasset ditt.
Sprayflaske
Det følger med en praktisk sprayflaske for enkelt å påføre blanding av såpe/vann (evnt litt eddik) på glasset før dette fjernes med nalen.

Du liker kanskje også…