Pakke for fjerning av overflaterust og rengjøring av rustfritt stål

kr1,099.00 Ink mva

Rengjøringspakken inneholder middel for miljøvennlig og intensiv rengjøring og beskyttelse av forurensede flater som er angrepet av overflaterust og oksidering, samt spray som effektivt fjerner merker og fingeravtrykk. Microfiberklut og svamp følger også med. Alt du trenger for å holde rekkverket like skinnende fint, alltid. 

Email

Beskrivelse

Vi tilbyr miljøvennlige løsninger for behandling av rustfritt og syrefast stål. Produktene er organiske og derfor milde mot både mennesker og miljø. Rengjøringspakken inneholder følgende:

INNOSOFT B570
250 ml Innosoft B570. En hvit tyktflytende væske basert på organiske syrer. Produktet inneholder ikke slipemidler. Den er egnet til intensiv rengjøring av forurensede flater som er angrepet av overflaterust og oksidering. Den angriper ikke metallet, men er svært effektivt på oksidering og skitt.

INNOPROTECT B580
250 ml Innosoft B580. Fjerner alle rester etter bruk av Innosoft B570, og legger et nano belegg på overflaten som virker beskyttende mot videre korrosjon.

INNOSPRAY B600
500 ml Innospray B600. Er klar til bruk, og fjerner effektivt merker og fingeravtrykk på rustfritt stål. Påføres med mikrofiber klut som ligger med i pakken. Innospray etterlater en skinnende, stripefri finish og trenger ikke å skylles eller tørkes.
Svamp
Spesialsvamp med ru overflate uten slipemiddel. Benyttes til Innosoft B570 og B580
Microfiberklut
Benyttes til polering etter påføring av Innospray B600.