Pakke for rengjøring av glass

kr399.00 Ink mva

Glassrekkverk trenger lite stell, men ved rengjøring av glass er det viktig med gode produkter for ikke å lage riper. Bruk 2-3 dråper miljømerket oppvaskmiddel i lunket vann (evnt også litt eddik), påfør med sprayflaske og microfiberklut, og gå over med spesialnalen som følger med (eller tørr microfiberklut), og du har en løsning som vil være skånsom mot glasset ditt. Med i pakken følger praktisk sprayflaske.

 

Email

Beskrivelse

Microfiberklut
Benyttes til polering etter påføring av Innospray B600.
Nal
XL-nal med 40cm bredde og bevegelig ledd. Leddet har 90-graders låsemekanisme. Enkelt å rengjøre glassfeltene i myke linjer, uten streker.
Organisk såpe
Glassrekkverk trenger lite stell, men ved rengjøring av glass er det viktig med gode produkter for ikke å lage riper. Bruk 2-3 dråper miljømerket oppvaskmiddel i lunket vann, påfør med microfiberklut og gå over med nalen som følger med (evnt tørr microfiberklut), og du har en løsning som vil være skånsom mot glasset ditt.
Sprayflaske
Det følger med en praktisk sprayflaske for enkelt å påføre blanding av såpe/vann (evnt litt eddik) på glasset før dette fjernes med nalen.